MPU 2163: Mencapai keputusan yang cemerlang dalam pelajaran adalah pencapaian yang diidam-idamkan oleh semua yang bergelar pelajar: Pengajian Malaysia Essay, IIU, Malaysia

University INTI International University (IIU)
Subject MPU 2163: Pengajian Malaysia

Mencapai keputusan yang cemerlang dalam pelajaran adalah pencapaian yang diidam-idamkan oleh semua yang bergelar pelajar. Lebih membanggakan lagi apabila pencapaian cemerlang diukir di luar negara, ia membuktikan pelajar Malaysia juga setanding di peringkat antarabangsa.

Baru-baru ini pelajar Malaysia, Irdina Shahriman, 24, melakar kejayaan hebat apabila muncul berada di tempat pertama dalam kalangan hampir 10,000 pelajar di Virginia Tech (VT), Amerika Syarikat.

1. Irdina adalah pelajar Program Pertukaran Sarjana Muda Amerika (ADTP) Yayasan Tenaga Nasional meraih Kelas Pertama (CGPA 4.0) Sarjana Muda Kejuruteraan Kuasa Elektrik Pengkhususan Tenaga dan Sistem Kuasa Elektronik.
2. Anak muda dari Subang jaya, Selangor itu dianugerahkan pingat Phi Kappa Phi untuk Kolej Kejuruteraan iaitu anugerah yang diberikan kepada graduan senior dengan pencapaian akademik tertinggi.
3. VT ialah universiti penyelidikan yang menduduki tempat ke-75 di AS dan antara 100 teratas dalam lapan mata pelajaran.
4. Irdina yang telah menamatkan pelajaran pada Disember lalu tersenarai dalam Senarai Dekan untuk semua semester dengan pencapaian akademik cemerlang GPA 4.0
5. Dia malah meraih ranking pertama di VT, kolej dan bidang pengkususan bagi tahun akademik 2019-2020 dan 2018-2019
6. Irdina bukan sahaja cemerlang akademik, malah turt aktif dalam aktiviti luar. pernah memegang jawatan Naib Presiden Persatuan Pelajar Malaysia, Virginia Tech.

Are You Searching Answer of this Question? Request Malaysian Writers to Write a plagiarism Free Copy for You.

Get Help By Expert

Answer

Recent Solved Questions

Online Exam & Assignment Writing Services

11770+ Orders Delivered

4.9/5
5 Star Rating

Confidential & Secure Assignment Help For

Group Assignment Help

Online Exam -Test & Quiz

Cheapest Price Quote

Diploma & Certificate Levels

Semester & FYP Papers

Summative & Individual

GBA & Reflective

Last Minute Assistance

Sample Assignment Download

CSC301 Visual Programming Assignment Sample UITM Malaysia
This assignment sample is an introduction to Visual Basic (VB) software package. VB is used for designing windows applications, and students will learn how to code during the design phase…
Computer & It
CSC434 Computer Essential and Applications Assignment Sample UITM Malaysia
This course aims to provide a fundamental understanding of computers in an engaging way that builds on the knowledge and skills learned from previous courses. Students will learn how information…
Computer & It

UP TO 15 % DISCOUNT

Instant Paper Writing Services by Native Malaysia Writers

Plagiarism Free Solutions
100% Original Work
24*7 Online Assistance
Native PhD Experts
Hire a Writer Now

Get Assistance for Assignments, online Exam, and Projects Writing